wij zijn final touch

Final Touch is een jong en dynamisch bedrijf geleid door doorwinterde stielmannen met meer dan 30 jaar op de teller.

In haar korte bestaan heeft ons bedrijf reeds een impact van formaat gerealiseerd. In ettelijke maanden zijn wij erin geslaagd een ingeslapen sector wakker te schudden en te demonstreren dat concurreren op prijs niet gepaard hoeft te gaan met een kwaliteit beneden alle peil. Integendeel, de strategische inzet en planning van onze middelen en gepassioneerde mensen, laat ons toe bij elk project de klant positief te verassen en de lat telkens weer wat hoger te zetten.

De strategische keuze om tevens particulieren te bedienen laat ons toe particulieren een dienstverlening aan te bieden die voorheen niet mogelijk werd geacht en synchroon een opmerkelijke flexibiliteit aan de dag te leggen voor bedrijven en overheden. Waar u bij een concurrent maanden, soms zelfs meer dan een jaar moet wachten om zich te binden aan een project, dagen wij u uit ons eens te bellen. Dedication, dat is de Final Touch.

Final Touch, dat is ook the amazing touch, vanuit Hasselt gericht op het hele land zijn wij daar om de kers op de taart en de puntjes op de i te zetten. Niet omdat het moet, gewoon omdat het kan.

wat doen wij

Onze specialisaties

architecture

Lijkt een Limburgse topspeler uit de bouwsector die voor een competitieve prijs uw terras legt, als een mooie surreële droom? Wij staan er dan ook om gekend onze klanten hun dromen waar te maken. Door onze grote opdrachten strategisch te combineren met opdrachten voor particulieren kunnen wij beide doelgroepen aanspreken en een flexibiliteit demonstreren om U tegen te zeggen.

Interior

Als experts in ons vak zijn wij perfect gepositioneerd om 's lands ambitieuze bedrijven bij te staan in hun bouwplannen. Draagt u perfecte afwerking hoog in het vaandel? Bij ons krijgt u er nog een ongeziene flexibiliteit, competitieve prijzen en onze kenmerkende veelzijdigheid er zomaar bij.

planning

Ons vakmanschap stelt ons in staat een uiterst betrouwbare partner te zijn voor overheden en instellingen die onze expertise aan competitieve prijzen gedemonstreerd willen zien.

wij werken samen met

Onze Partners