diensten van final touch

Final Touch is een horizontaal geïntegreerd bedrijf dat zich in het gehele spectrum van afwerking specialiseert. Vloer, muren of plafond. Horeca, appartementcomplexen, terassen, hotels, fabrieken, ... . You name it we do it. Zolang het afwerking betreft zijn wij daar voor de final touch.

Initieel zijn wij gestart met tegelwerken, maar ondertussen hebben wij ons zodanig bedreven in andere gebieden van afwerking en kunnen wij een ruime hoeveelheid aan ervaring voorleggen op een waaier van afwerkingsgebieden. Ook hebben wij een resem aan uiteenlopende afwerkingsprojecten achter de rug die de uitmuntendheid in onze versatiliteit treffend etaleert.

Wij staan tevens gekend als hoogst betrouwbare partner van andere aannemers. Aarzel dus zeker niet ons te contacteren voor een zakelijke propositie.

Onze voldoening, onze gedrevenheid en onze liefde voor het vak, vloeit voort uit de tevredenheid van onze klanten en partners. Het is ons een genoegen de final touch op uw project te zetten. Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat, vrijblijvende informatie of gewoon een gesprek.

wat doen wij

Onze specialisaties

architecture

Lijkt een Limburgse topspeler uit de bouwsector die voor een competitieve prijs uw terras legt, als een mooie surreële droom? Wij staan er dan ook om gekend onze klanten hun dromen waar te maken. Door onze grote opdrachten strategisch te combineren met opdrachten voor particulieren kunnen wij beide doelgroepen aanspreken en een flexibiliteit demonstreren om U tegen te zeggen.

Interior

Als experts in ons vak zijn wij perfect gepositioneerd om 's lands ambitieuze bedrijven bij te staan in hun bouwplannen. Draagt u perfecte afwerking hoog in het vaandel? Bij ons krijgt u er nog een ongeziene flexibiliteit, competitieve prijzen en onze kenmerkende veelzijdigheid er zomaar bij.

planning

Ons vakmanschap stelt ons in staat een uiterst betrouwbare partner te zijn voor overheden en instellingen die onze expertise aan competitieve prijzen gedemonstreerd willen zien.

wij werken samen met

Onze Partners